Križnar: Poročilo iz terena Kon Victor Dimopon, 9.04.2017, 12:30

Tako Američana George Clooney in John Pendergast skupaj z Sudancem Suliemanom Baldom kot tudi tudi Britanec Phil Cox z pomočjo Sudanca Harija Dauda - vsi skupaj razkrinkavajo korporativno zunanjo politiko EU do vojaške hunte Omarja Bashirja, ki z denarjem nas davkoplačevalcev financira džandžavide, islamske milice za iztrebljanje nedolžnih afriških družin v Darfurju, Nubskih gorah in Modrem Nilu, hkrati ko beguncem zapira begunske poti čez Saharo in Sredozmelje, kar naj bi bil uradno naš edini evropski interes ...

Pa seveda ni!!!!

Žal vsa ta poročila ne povedo skoraj nič o zunanji politiki ZDA.

Verjamem, da rabimo več resnice, ne manj resnice, predvsem pa da se mora takoj nehati zavajanje in odvračanje pozornosti javnosti z žrtvenikov kjer žrtvujemo vsi zato, da se na planetu ne bi nič spremenilo.

Prepričan sem da nas samo celostna resnica lahko reši ...

Lep pozdrav. Tomo in Bojan

Ustanova Toma Križnarja
Turistična 4
4202 Naklo

Za zaščito domorodnih ljudi v Nubskih gorah so zdaj najbolj pomembne "leteče kamere". Prosim donirajte za postprodukcijo novega dokumentarnega filma o letečih kamerah, ki ga od januarja 2013 snemamo v Nubskih gorah.

Leteča kamera

Ustanova, ki jo je ustanovil Tomo Križnar s podporniki, producira dokumentarne filme in knjige, ki imajo cilj pridobiti zavest človeštva o pomenu video nadzora področij v konfliktih. Še posebej pa osveščajo o nasilju nad staroselskimi ljudstvi.

TRR:
SI56 0510 0801 3175 987
BIC:
ABANSI2X

Sredstva lahko prispevate tudi tako, da kupite
KOLEDAR 2017
Humanitarna ustanova H.O.P.E.

Letališka cesta 29
1000 Ljubljana

Donacije za kamere in internet
TRR:
SI56 6100 0000 1966 537
BIC:
HDELSI22
Koda namena: CHAR
Namen: Internet in kamere

Donacije za vrtalno napravo
TRR:
SI56 6100 0000 1846 742
BIC:
HDELSI22
Koda namena: CHAR
Namen: Vrtalna naprava

Ustanovo je po vrnitvi iz Darfurja ustanovil Klemen Mihelič s podporniki. Namen ustanove je zbiranje prispevkov za nakup in dostavo mobilne vrtalne naprave za vodo v Darfur ter prispevkov za video nadzor konfliktnih območij v obliki miniaturnih video kamer, mini prenosnikov in satelitskih anten za internet.

Obe ustanovi tesno sodelujeta.


Klemen Mihelič predstavlja miniaturne kamere ženskam v taborišču na čadsko-sudanski meji


Celoten film
Eyes and Ears of God
na YouTube
sponzorji: